Home>Recepten>Hoofdgerechten>Ravioli met kruiden en walnotensaus
Bekijk ons volledige assortiment Klik hier voor inspiratie

Ravioli met kruiden en walnotensaus

Ingrediënten:
• 200 gr ravioli met kaasvulling (kant-en-klaar gekocht of volgens dit recept)
• klontje boter
• 1 potje bio Salsa di Noci van Dille & Kamille*
• 200 ml droge witte wijn
• 2 el fijngehakte peterselie
• 1 el fijngehakte rozemarijn

Benodigdheden: kookpot, koekenpan*, houten lepel*, snijmesje*, houten lepel*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding:
- Kook de ravioli beetgaar in een ruime pot met gezouten water. Laat uitlekken en hou warm.
- Laat een klontje boter smelten in een pan.
- Voeg het potje walnotensaus toe en verwarm al roerende gedurende ca. 2 minuten.
- Giet de witte wijn in de pan en laat enkele minuten zachtjes koken tot de wijn gereduceerd is.
- Voeg de fijngehakte kruiden toe en roer goed om.
- Zet het vuur af en voeg de ravioli toe aan de saus in de pan. Roer voorzichtig zodat alle ravioli omhuld zijn door een laagje saus.
- Kruid naar smaak met zout en peper.