Home>Recepten>Hapjes & voorgerechten>Burrata met bloedsinaasappel
Bekijk ons volledige assortiment Klik hier voor inspiratie

Burrata met bloedsinaasappel

Ingrediënten:
1 grote bol burrata (verse Italiaanse kaas, een combinatie van mozzarella en room)
2 (bloed)sinaasappels
olijfolie*
gedroogde lavendel*
peper en zout*

 

Benodigdheden: dunschiller*, officemes*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille

 

Bereiding:
- Schil de sinaasappels met een dunschiller tot tegen het vruchtvlees.
- Snijd vervolgens tussen de vliesjes en haal de partjes vruchtvlees er voorzichtig tussenuit (‘peler à vif’).
- Schik de sinaasappelpartjes op een serveerschaal rond de burrata.
- Bedruppel met wat olijfolie, kruid af met peper en zout en strooi er wat gedroogde lavendel over.
- Serveer meteen.

 

Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.