Bestek series

Ben je op zoek naar een leuke bestekserie om je tafel mee op te vrolijken? Neem dan zeker een kijkje in het assortiment van Dille & Kamille. Wij hebben verschillende bestekseries in verschillende stijlen. Er is voor ieder wat wils! Zo hebben we niet alleen een bestekserie van esdoornhout, maar ook een schattige serie kinderbestek. Neem snel een kijkje hieronder!

Kinderbestek van Dille & Kamille

Op zoek naar het ideale bestek voor jouw kindje? Bekijk dan zeker het kinderbestek van Dille & Kamille. Wij hebben namelijk een leuke serie roestvrijstaal kinderbestek. Deze serie kinderbestek heeft een beertje ingegraveerd in het heft van het kinderbestek. Het voordeel van dit bestek is dat het een stuk kleiner is dan groot bestek, waardoor dit beter in de hand ligt bij kindjes. Het kinderbestek van Dille & Kamille is bovendien een leuk geboortecadeautje.

Bestekserie in verschillende stijlen

Wij hebben in totaal, naast het kinderbestek, 5 bestekseries in verschillende stijlen. Bij Dille & Kamille vind je gegarandeerd een bestekserie die bij jouw smaak past. Onze bestekserie ‘Porto’ bijvoorbeeld is een zeer elegante bestekserie. Deze bestekserie is ideaal om te gebruiken tijdens een leuk diner met familie of vrienden. Een mooie bestekserie maakt jouw tafelschikking echt compleet! Dek de rest van de tafel met onze andere tafelaccessoires, dan is het plaatje compleet!

Houten bestek

Zoals je reeds van ons gewend bent, werken wij enkel met duurzame producten. Zo ook onze bestekseries. Wij hebben voor jullie een mooie houten bestekserie, die gemaakt is van esdoornhout. Dit is een harde en compacte houtsoort die de bestekserie een stoere, maar toch stijlvolle uitstraling geeft. Je vindt al onze bestekseries in de webshop of kom gerust langs in één van onze winkels om het bestek te bekijken en te voelen hoe het in de hand ligt. Onze medewerkers helpen jou met plezier verder!