Rotterdam

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten. 

Adres

Korte Hoogstraat 22-24
3011 GL Rotterdam
tel: 010 411 33 38

Openingstijden

Maandagvan 12u tot 18u
Dinsdagvan 9.30u tot 18u
Woensdagvan 9.30u tot 18u
Donderdagvan 9.30u tot 18u
Vrijdagvan 9.30u tot 21u
Zaterdagvan 9.30u tot 18u
Zondagvan 12u tot 17.30u (uitgezonderd feestdagen)
 

Bijzondere openingstijden

donderdag 30 mei van 12u tot 18u
zondag 09 juni gesloten
maandag 10 juni van 12u tot 18u
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Rotterdam:

Wist je dat… Rotterdam de grootste havenstad van Europa is? Wandel langs de Maas en volg de Boompjeskade, maak een boottocht door de haven of drink een glaasje op één van de vele terrasjes in de Oude Haven

Geniet… van heel veel lekkers aan de Nieuwe Binnenweg: bij Het Lokaal eet je heerlijk ambachtelijk ijs, bij Koekela lekkere taartjes en bij traiteur Chez Mo-i geniet je van huisgemaakte gerechten in het kleine tuintje.

Bezoek… Diergaarde Blijdorp, één van de mooiste dierentuinen van Europa. Wandel door de 'haaientunnel' in het Oceanium, bewonder de vlinders in vlinderparadijs Amazonica en bij een 'Vrije Vogel Vlucht Voorstelling' vliegen ara's, ibissen en gieren vlak langs je hoofd.

Brunch... in een groene oase in het Rotterdamse stadshart. Bij BACKYARD kun je heerlijk (veganistisch) eten. Een fijne plek om aan het werk te gaan en een lekkere koffie te nuttigen, om 's-avonds te dineren, of om je feestje te geven. 

Proef… de lekkerste appeltaart van Nederland bij Dudok. In deze stadsbrasserie is het heerlijk relaxen aan de leestafel met een kop koffie of thee en een taartje.

Wandel… in Het Park bij de Euromast: een prachtig park in Engelse landschapsstijl met eeuwenoude bomen, slingerende wandelpaden, waterpartijen en uitgestrekte gazons – leuk voor een picknick!

Mee naar huis… plantjes, zaden en tuinspullen van Stek. In deze originele stadstuinwinkel vind je een afwisselend assortiment van natuurlijk en duurzame producten – tips en advies krijg je er gratis bij.

Slapen… doe je in het bekende Hotel New York aan de oevers van de Maas. Dit hotel, in de oude gebouwen van de Holland-Amerika lijn, heeft ook een leuke kiosk met originele souvenirs en een traditionele 'men’s only' barbershop in de kelder.