Aalst

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten. 

Adres

Lange Zoutstraat 36
9300 Aalst
tel: 053 80 25 61

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18u
Dinsdagvan 9.30u tot 18u
Woensdagvan 9.30u tot 18u
Donderdagvan 9.30u tot 18u
Vrijdagvan 9.30u tot 18u
Zaterdagvan 9.30u tot 18u
Zondaggesloten
 

Bijzondere openingstijden

donderdag 30 mei gesloten
zondag 02 juni van 14u tot 18u
maandag 10 juni gesloten
zondag 07 juli van 14u tot 18u
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Aalst:

Wist je dat…
je Aalst ook vanop het water kan ontdekken? Door een boottocht op de Dender leer je de stad en haar prachtige omgeving op een bijzondere manier kennen. Of ga op stap met een gids en luister naar de verhalen over volksfeest Aalst Carnaval en de bezienswaardigheden in de ‘Ajuinenstad’.

Geniet… van een heerlijk kopje koffie bij Phillimonius. Barista Jo maakt de beste cappuccino, espresso en latte van de stad. Vergeet ook niet te proeven van de huisbereide taarten – de citroenkaastaart is onze favoriet!

Bezoek… tentoonstellingen, concerten, performances in het centrum voor hedendaagse kunst ‘Netwerk’. Dit project in een voormalige textielfabriek vlakbij het station, toont inspirerend werk van kunstenaars uit binnen- en buitenland. 

Proef… van een kommetje verse soep bij Soeptrien. In deze gezellige soepbar kan je elke dag kiezen uit 3 smakelijke soepen. 

Mee naar huis… de enige echte Aalsterse Vlaai. Een traditioneel streekproduct met kandijsiroop en foelie volgens geheim recept – koop jouw vlaai bij Bakkerij Lowie

Wandelen… in het mooie natuurgebied ‘De Osbroek’. Grasvlaktes, bos en natte ruigtes – hier is veel te ontdekken. In dit gebied grazen Konikspaarden en Gallowayrunderen, zo ontwikkelt zich een nieuwe wildernis die rijk is aan planten- en diersoorten.

Slapen… doe je bij ‘La vie en roses’. Marleen en Stefaan heten je welkom in de charmante gastenkamers op hun rozenkwekerij. Deze bed and breakfast ligt net buiten de stad, in het landelijke Moorsel.