Kortrijk

In onze winkel in Kortrijk kan je ook betalen met de Kortrijk Cadeaubon. Voor meer informatie: klik hier.

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten.

Adres

Sint-Jansstraat 13
8500 Kortrijk
tel: 056 22 25 41

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18.30u
Dinsdagvan 9.30u tot 18.30u
Woensdagvan 9.30u tot 18.30u
Donderdagvan 9.30u tot 18.30u
Vrijdagvan 9.30u tot 18.30u
Zaterdagvan 9.30u tot 18.30u
Zondaggesloten
 

Bijzondere openingstijden

donderdag 30 mei gesloten
maandag 10 juni gesloten
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Kortrijk: 

Wist je dat… er in Kortrijk een eiland in de Leie ligt? Het Buda-eiland is een ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers en kunstenaars. Hier kan je workshops volgen, naar de film, expo’s bezoeken of theater ontdekken. 

Ontdek… de Broeltorens, monumentale torens uit de Middeleeuwen die verbonden worden door een brug. De torens zijn één van de belangrijkste symbolen van de stad, en de laatste overblijfselen van de stadswallen. 

Drink… een kopje koffie en eet een stukje taart bij De Dingen. Zie je in dit gezellige café een mooie stoel of ander leuk voorwerp – alles wat je ziet is te koop!

Wandel… door de straatjes van het Begijnhof, beschermd door Unesco als Werelderfgoed. Hier vind je 17e eeuwse barokke huisjes, de Sint-Mattheuskapel en het Begijnhofmuseum. 

Mee naar huis… een boek! Bij boekhandel Theoria vind je een ruime keuze kunst- en fotografieboeken, kinderboeken en hedendaagse literatuur. Blader door hun uitgebreide collectie aan de leestafel en geniet ondertussen van een kopje koffie of thee.

Slaap… net buiten de stad in het unieke viersterrenhotel Wu Wei. Hier kan je heerlijk ontspannen en genieten van de bijzondere sfeer. Jezelf helemaal verwennen doe je met één van de behandelingen in hun spa & wellness.