Turnhout

In onze winkel in Turnhout kan je ook betalen met de Turnhoutse Cadeaubonnen. Voor meer informatie: klik hier.

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten.

Adres

Sint-Antoniusstraat 27-29
2300 Turnhout
tel: 014 65 14 72

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18u
Dinsdagvan 9.30u tot 18u
Woensdagvan 9.30u tot 18u
Donderdagvan 9.30u tot 18u
Vrijdagvan 9.30u tot 18u
Zaterdagvan 9.30u tot 18u
Zondaggesloten
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Turnhout:

Wist je dat…
 Turnhout de stad van de speelkaarten is? In 1826 werden hier de eerste speelkaarten gedrukt door Pieter Jozef Brepols. Ontdek er alles over in het Speelkaartenmuseum

Winkel... in het shoppend hart van de kempen, waar grote winkels en charmante boetieks zich afwisselen. Kuier langs de prachtige etalages en winkel met plezier.

Proef… het broodje-van-de-maand, smul van een uitgebreid ontbijt of geniet van een aperitief op het terras bij Josephine’s. In dit charmante eethuisje in de Bloemekensgang is het heerlijk vertoeven.

Drink… een kopje koffie, thee of warme chocolademelk in het nostalgische Bon-Bonjour. Waan je hier in het Parijs van de jaren ’30 en proef van allerlei lekkers: chocolade, vers gebak en andere zoetigheden.

Wandel… langs de knusse huisjes in het rustige Begijnhof of zoek de natuur op in het Vennengebied. De Klein Engelandhoeve is de ideale uitvalsbasis voor een wandeling in één van de belangrijkste heidegebieden van Vlaanderen.

Mee naar huis… een Turnhouts Troefke! Dit boterkoekje in de vorm van een speelkaart heeft een bodem van chocolade. Je koopt de koekjes bij chocolatier Guy Pas in de Herentalsstraat 16 – hij is trouwens ook de bedenker van dit streekproduct! 

Slaap… bij Hotel Ter Driezen in het centrum van de stad. Kom tot rust in één van de charmante kamers of drink een glaasje in de gezellige gastenlounge met haardvuur.