Den Haag

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten. 

Adres

Plaats 16
2513 AE Den Haag
tel: 070 364 02 84

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18u
Dinsdagvan 9.30u tot 18u
Woensdagvan 9.30u tot 18u
Donderdagvan 9.30u tot 21u
Vrijdagvan 9.30u tot 18u
Zaterdagvan 9.30u tot 18u
Zondagvan 12u tot 17u (uitgezonderd feestdagen)
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Den Haag:

Wist je dat…
Den Haag (http://www.denhaag.nl/home/bezoekers/welkom-in-den-haag.htm) een echte ‘hofstad’ is met meer dan 100 verstopte hofjes? Wandel
 langs het bekende 'Hof van Nieuwkoop' en het mooie 'Rusthof' en leer de stad op een bijzondere manier kennen.

Geniet… van verrassend Vietnamees bij Little V
. De heerlijke eenpansgerechten, originele street snacks en traditioneel Vietnamese gerechten die hier op het menu staan zijn lekker vers en authentiek.

Bezoek… het Mauritshuis en bewonder de ruim tweehonderd schilderijen van Belgische en Nederlandse meesters uit de Gouden Eeuw. Sta oog in oog met Vermeers 'Meisje met de parel', bezoek een tijdelijke tentoonstelling of koop een souvenir in de museumhop.

Proef… de lekkerste tosti’s bij Tosti van Josti
. De tosti’s, panini’s en zoetigheden worden gemaakt met zoveel mogelijk biologische en gezonde kwaliteitsproducten door medewerkers met een arbeidsbeperking. 

Ontdek… Landgoed Clingendael
 met zijn prachtige landhuis met bijgebouwen, de mooie tuin in Engelse landschapsstijl en de beroemde Japanse tuin. Volg één van de wandelroutes over het domein en sluit je wandeling af met een kopje thee in de theeschenkerij

Drink… een fris biertje bij café De Paas
. Hier serveren ze maar liefst 175 bieren op fles en 11 bieren van het vat, maar kan je ook terecht voor een glas wijn of lekkere likeur.

Mee naar huis… handgeschept papier, schriftjes en geïllustreerd postpapier van Damen/Papier Royaal
. Deze winkel voor liefhebbers van mooie papierwaren bestaat al sinds 1895!

Logeer… in de statige wijk 't Belgisch Park bij B&B Scheveningen
.  Deze stijlvol gerestaureerde b&b vind je aan de rand van de stad, op 5 minuten loopafstand van het strand en de duinen.