Kerstpakketten

Kerstpakketten en eindejaarsgeschenken van Dille & Kamille 

Wil je je collega’s, familie, of (zakelijke) vrienden verrassen met een uniek (eindejaars)pakket? Dat met zorg en speciaal voor jou wordt samengesteld? Kies dan voor een origineel cadeaupakket van Dille & Kamille. Of je nu 1 of 1000 pakketten wilt weggeven, wij helpen je graag om een origineel pakket samen te stellen! Je kan al onze artikelen in een pakket verwerken, klik hier voor ons assortiment of vind inspiratie in ons nieuwe magazine voor de feestdagen.

Op deze pagina vind je een klein overzicht vinden van de pakketten die wij kunnen aanbieden. Als inspiratie of voor jou om te bestellen. Wil je de pakketten in een van onze winkels kopen? Download dan de lijst met artikelen als PDF en neem deze mee naar de vestiging van jou keuze!

Op reis naar Italië 

Voor de hobbykok 

Ovenschotel 

Klik hier voor een overzicht van de artikelen.

€ 35,05 incl. BTW

Klik hier voor een overzicht van de artikelen.

€ 56,20 incl. BTW

Klik hier voor een overzicht van de artikelen.

€ 34,05 incl. BTW

Laat je de keuze liever aan de ontvanger over? Dan is onze nieuwe Dille & Kamille cadeaukaart een leuk alternatief. Deze is zowel in onze winkels als online in te leveren.
Kun je niet kiezen of ben je op zoek naar maatwerk? Neem dan contact met ons op. Wij vertalen je wensen graag naar een mooi kerstpakket.

Voor advies, meer informatie of een offerte kun je terecht bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur-17:00 uur. Bel je vanuit Nederland? Gebruik dan het telefoonnummer 079 363 4114. Voor bellen vanuit België kies je voor het telefoonnummer 03 201 9999. Je kan ook een e-mail sturen naar klantenservice@dille-kamille.com.

Wij helpen je graag!