Maak zelf een leuke sportzak


Hallo! Mijn naam is Yvonne Eijkenduijn, ik ben een lifestyle blogger op www.yvestown.com. De komende weken deel ik op de website van Dille & Kamille zelfmaakideeën.


Met dit eenvoudige zelfmaakidee kan je kinderen laten weten wanneer ze moeten sporten en kan je meteen de bijpassende kleding daarvoor klaar hangen. Zo blijft alles netjes en georganiseerd. De ‘kapstokjes-met-leitjes’ staan ook hartstikke leuk in de hal.

 

 

Schilder de leitjes en de kapstokjes in iedere gewenste kleur of laat het hout gewoon onbehandeld. Voor de sportzakken gebruikte ik tafellopers.

Vouw de tafellopers doormidden, zoals op de afbeelding hierboven, en maak een zoom aan de linker- en rechterkant. Zoom de stof ook om aan de bovenzijde en laat genoeg ruimte aan de zijkanten open om er een koord doorheen te trekken. En dat is dat!

 

Je moet weten dat mijn man en ik geen zonen hebben, maar we hebben de kapstokjes enkele dagen laten hangen omdat we dit zelfmaakidee zo superschattig vinden. We denken er nu aan om het ook voor onszelf  te maken, maar dan voor onze yogaspulletjes.