Geborduurde servetten

Hallo! Mijn naam is Yvonne Eijkenduijn, ik ben een lifestyle blogger op www.yvestown.com. De komende weken deel ik op de website van Dille & Kamille zelfmaakideeën.


Pasen is voor mij zowat het ‘kerstfeest’ van het voorjaar. De afgelopen vier jaar organiseerden Boris en ik voor zijn familie een paasbrunch. Helaas gaat het dit jaar niet door en daarom ben ik nu een feestelijk paasontbijt voor ons tweetjes aan het voorbereiden.


Na 17 jaar samen werd het wel eens tijd voor gepersonaliseerde servetten…

Ik ben eigenlijk niet zo heel erg fan van paastakken versieren, omdat ik nooit iets moois vind om er in te hangen. Het zijn altijd veel te gele dingen of te drukke en kinderlijke paastakhangers. Ik ben daarom blij met deze prachtige papieren eitjes en houten paasdecoraties van Dille & Kamille. Ze zijn mooi, eenvoudig en passen perfect in mijn interieur!

Je kunt het alfabet hier downloaden, printen en met een iron-on transfer potlood overtrekken en op een servet strijken. Volg hiervoor de instructies op de verpakking van het potlood. Gebruik borduurgaren van DMC om de letters op het servet te borduren. 

 

Gebruik de splitsteek om de letters op het servet borduren.

Bekijk hier de paascollectie van Dille & Kamille om je eigen ontbijt- of brunchtafel feestelijk aan te kleden. Vrolijk Pasen!