Tuinschort

Hallo! Mijn naam is Yvonne Eijkenduijn, ik ben een lifestyle blogger op www.yvestown.com. De komende weken deel ik op de website van Dille & Kamille zelfmaakideeën.


Afgelopen weekend zijn Boris en ik begonnen met de beplanting van onze voorjaarstuin. Door een overwoekerende Lavatera zijn afgelopen jaar alle Lupines gesneuveld. Die moesten er dus dit weekend absoluut weer in, want niets is mooier dan een bed vol bloeiende Lupines…

 

Ik maakte van twee theedoeken een handig tuinschort voor Boris (die altijd alles kwijt is) zodat hij al zijn tuingereedschap binnen handbereik heeft tijdens het tuinieren.

 

Leg een theedoek open op tafel, vouw de andere theedoek doormidden en speld deze op de andere theedoek vast. Naai de zijkanten en onderkanten van de theedoeken aan elkaar. Kies hoe breed je de vakjes wilt maken en naai de vakjes van boven naar beneden vast. Speld nu een stevige katoenen band aan de bovenkant van de theedoek en naai hem vast. Zo simpel is het.

Mijzelf verwende ik met een nieuwe houder voor mijn tuingereedschap. Ik heb hem onder de veranda bij de achterdeur gehangen. Zo blijft mijn gereedschap droog en gaat het niet roesten. Veel tuinplezier!