Ontbijtcrumble met havermout

Ingrediënten:
• 1 kilo appels
• 2 el suiker
• 1 tl  kaneel*
• 100 gr boter
• 3 el honing*
• 125 gr havervlokken
• 4 el volkorenbloem
• 4 el geraspte kokosnoot
• 3 el amandelschilfers

Benodigdheden: snijmesje*, beslagkom*, ovenschaal*, steelpannetje*, houten lepel*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Schil de appels en snij ze in kleine stukjes.
- Meng er de suiker en de kaneel door en bedek er de bodem van een ovenschaal mee.
- Smelt de boter en de honing in een steelpan op een zacht vuur.
- Meng er de havervlokken, bloem, kokospoeder en geschaafde amandelen door.
- Bedek de appels met het havermengsel en bak ca. 25 minuten tot de kruimellaag goudbruin is.
- Serveer met yoghurt voor een stevig ontbijt.