Kruidenboter met eetbare bloemen

Ingrediënten:
• 125 g roomboter
• fleur de sel*, naar smaak
• versgemalen zwarte peper, naar smaak
• 1 eetlepel bieslook, fijngehakt
• 2 eetlepels eetbare bloemen, fijngehakt



Benodigdheden: kom*, snijmesje*, snijplank*, huishoudfolie
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille
 

Bereiding:
- Meng alle ingrediënten goed door elkaar.
- Schep de kruidenboter op een stukje huishoudfolie en vouw de folie dicht.
- Pak de folie aan de uiteinden vast en rol de boter heen en weer tot er een rolletje ontstaat.
- Bind de huishoudfolie dicht en knip de uiteinden af.
- Laat de boter een uurtje in de koelkast opstijven.
- Snij de kruidenboter in plakjes en serveer bv. bij gegrilde vis of vlees, een gepofte aardappel of op een stukje stokbrood.