Cocktail ‘Hugo’

voor 4 cocktails 

Ingrediënten:
• 120 ml vlierbloesemsiroop*
• 500 ml prosecco (of cava)
• 120 ml licht sprankelend water (bv. San Pellegrino)
• 4 schijfjes limoen
• enkele takjes verse munt
• ijsblokjes


Benodigdheden: 4 grote wijnglazen*, roerstaafje*, snijmesje*
*deze artikelen zijn verkrijgbaar bij Dille & Kamille

 

Bereiding:

  1. Neem een groot wijnglas en schenk er de vlierbloesemsiroop in.
  2. Voeg de prosecco (of cava) en het water toe en meng voorzichtig m.b.v. een roerstaafje.
  3. Knijp zachtjes in het schijfje limoen zodat er wat sap in het glas druppelt en voeg het dan aan het drankje toe.
  4. Kneus enkele takjes munt en doe ze in het glas.
  5. Vul het glas aan met enkele ijsblokjes.