Op bezoek bij SarahHallo! Ik ben Sarah, een Belgische ontwerper die momenteel in de Duitse stad München woont. Op mijn blog Coco Lapine Design deel ik volop inspiratie voor je interieur.


Ook met de spulletjes van Dille & Kamille maak ik het thuis graag gezellig. Kijk je mee?

 

 


WINTERS BAKKEN

november 2016


Nu het buiten kouder wordt en de dagen korten, blijf ik graag lekker warm binnen. Koekjes en cakes bakken vind ik in de herfst en winter erg gezellig. Toen Dille & Kamille me vroeg om samen te werken voor een winterse baksessie, heb ik dan ook niet geaarzeld. Ik kom al in hun winkel in Antwerpen sinds ik een kind was, en ik ben er zeker van dat de Nederlandse en Belgische lezers van mijn blog het merk ook kennen.

 

 

Bij Dille & Kamille vind je functionele spulletjes voor huis, tuin en keuken - allemaal eenvoudig van design en gemaakt van natuurlijke materialen. In hun winkels vind je alles wat je nodig hebt om te genieten van dagelijkse dingen. Alle artikelen hebben een eenvoudige, no-nonsense look die ik zo leuk vind. Dille & Kamille heeft sinds kort ook een Duitse webwinkel, dus ik kan mijn favoriete items nu ook hier krijgen. 

 


Samen winters bakken dus… Ik besloot om kaneelbroodjes te maken (of beter gezegd: kaneel-knopen), een perfect recept voor een koude winterdag. In mijn keuken hing na het bakken de heerlijke geur van kaneel en we hebben van de zelfgebakken kaneelbroodjes gesmuld bij een kopje koffie. Ik gebruikte deze handige bakspulletjes in porselein en metaal. En ook de ovenwant en theedoeken in biologisch katoen zijn van Dille & Kamille.

 

Ik volgde dit recept voor de kaneelbroodjes. Hulp nodig bij het vormen van de ‘knopen’? Hier vind je een goede uitleg.