Punch met granaatappel, rum en champagne

voor 4 cocktails

Ingrediënten:
• 4 el biologische cassissiroop*
• 120 ml witte rum
• 120  ml granaatappelsap
• 120 ml vers sinaasappelsap (liefst versgeperst)
• 240  ml champagne
• 240 ml bruisend mineraalwater
• 4 schijfjes sinaasappel
• 2 el granaatappelpitjes
• 4 anijssterren*
• ijsblokjes 

Benodigdheden: 4 ruime (cocktail)glazen*, prikkers of  roerstaafjes
* verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding:
 Verdeel de siroop over de glazen en voeg vervolgens de rum, het granaatappelsap, het sinaasappelsap, de champagne en het mineraalwater toe. 
 Werk af met een schijfje sinaasappel, ½ el granaatappelpitjes, een steranijs en ijsblokjes.

Dit recept werd uitgewerkt voor Dille & Kamille door Manon Van Aerschot van Macaron Manon.