Alkmaar

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten

Adres

Houttil 13
1811 JL Alkmaar
tel: 072 303 41 41

Openingstijden

Maandagvan 12u tot 18u
Dinsdagvan 9.30u tot 18u
Woensdagvan 9.30u tot 18u
Donderdagvan 9.30u tot 21u
Vrijdagvan 9.30u tot 18u
Zaterdagvan 9.30u tot 17.30u
Zondagvan 12u tot 17u (uitgezonderd feestdagen)
 

Bijzondere openingstijden

zondag 09 juni gesloten
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Waarom je bezoek aan Dille & Kamille niet combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Alkmaar:

Wist je dat…
 je vlak bij het centrum het 400-jarige Alkmaarderhout kunt vinden? Dit is het oudste stadspark van Nederland! Door de eeuwenoude bomen en slingerende paadjes doet het park sprookjesachtig aan. Ook is er 
in het park ruimte voor diverse vormen van cultuuruitingen, zoals muziek en beeldende kunst. Stichting Cultuurpark De Hout organiseert bijvoorbeeld vele muzikale activiteiten en nodigt kunstenaars uit.

Geniet… van een boottochtje door de Alkmaarse grachten en ontdek hoe mooi en historisch Alkmaar is! Sluit je dag of bij het Filmhuis: hier kan je terecht voor minder doorsnee (maar, prachtige) films. Een drankje vooraf en achteraf zijn inbegrepen, dus je kunt nog gezellig nazitten!


Bezoek… Hortus Alkmaar als je een echte groenliefhebber bent! Je vindt er namelijk de mooiste plantjes en kruiden. De botanische tuin organiseert daarbij ook nog leuke workshops over bijv. fotografie of geneeskrachtige kruiden. 


Wandel… op het stadsstrand in het centrum van Alkmaar. Hier kan je heerlijk tot rust komen en genieten van een lekker hapje of drankje voor een kleine prijs. Er worden vaak ook thema-avonden – denk aan bingo of kaasfondue  georganiseerd. Gegarandeerd een gezellige dag!

Eet… in het historische IJkgebouw. Door de vele planten, hoge ramen en klassieke stoelen is het er enorm gezellig. En dan hebben we het nog niet eens over hun prachtige serre gehad! Je kan hier terecht voor smakelijke warme gerechten en bijzondere desserts.

Logeer… bij het College Hotel Alkmaar
. Omdat het een oud schoolgebouw is, zal het je wellicht nostalgisch doen herinneren aan je schoolperiode, maar dit doet zeker geen afbreuk aan het comfort in dit unieke hotel!

Drink... een gezond frisdrankje of lekkere koffie in De Binnenkomer. Deze bistro heeft een kleurrijke, huiselijke sfeer waar je spelletjes kan spelen en met kat op schoot kan genieten van heerlijke gerechten!