Hasselt

Onze winkelteams organiseren regelmatig iets leuks: er wordt bv. iets lekkers gemaakt om te proeven, je kunt zien hoe je onze keukenhulpjes kan gebruiken, er is een 'late night shopping' of een gezellige braderie. Klik hier voor alle activiteiten.

Adres

Maastrichterstraat 38
3500 Hasselt
tel: 011 36 08 34

Openingstijden

Maandagvan 9.30u tot 18u
Dinsdagvan 9.30u tot 18u
Woensdagvan 9.30u tot 18u
Donderdagvan 9.30u tot 18u
Vrijdagvan 9.30u tot 18u
Zaterdagvan 9.30u tot 18u
 

Bijzondere openingstijden

zondag 07 juli van 13u tot 18u
donderdag 15 augustus gesloten
De webwinkel van Dille & Kamille is altijd open

Plattegrond

Tips van het Dille team uit Hasselt 

Wist je dat… De Fransman heeft zijn cognac, de Schot zijn whisky en in Hasselt drinken ze jenever. In het Jenevermuseum leer je alles over dit gedistilleerde drankje op basis van de kleine jeneverbes, en in de gezellige bar van het Proeflokaal kan je met smaak proeven van meer dan 130 jenevers!

Proef… van lekker kommetje soep bij Zuppa op de Botermarkt. Het aanbod hangt af van de dagverse groenten die de boer vroeg in de ochtend levert. Elke soep wordt geserveerd met ovenvers brood, boter en een appeltje voor achteraf.

Bezoek… het Modemuseum in de Gasthuisstraat voor een blik op de Westerse modegeschiedenis van 1750 tot vandaag. Van historische kostuums tot hedendaagse couture en Limburgse ontwerpers zoals Martin Margiela en Raf Simons, hier hangt alles in de kast.

Wandel… rustig rond en geniet van het uitzicht in de grootste Japanse tuin van Europa. Wie rust zoekt kan hier op een bankje naar de watervallen luisteren, de koivissen voederen of een plekje zoeken om te picknicken.

Drink… een lekkere cocktail of een glaasje wijn bij Mixta op de Zuivelmarkt. Hier kan je ook kiezen uit heerlijke tapas om te delen. Onze favoriet? De iberico-kroketjes!

Mee naar huis… heerlijke Hasseltse speculaas van een van de vele bakkers in de stad. Of handgemaakte pralines met een bijzondere vulling van chocoladehuis Boon.

Slapen… doe je in stijl in charmehotel ’t Hemelhuys vlakbij onze Dille-winkel. Vriendinnen Ann en Liesbeth richten het sfeervolle pand smaakvol in met gebruik van natuurlijke en warme materialen zoals kalkverf, Belgisch linnen en terracottategeltjes. In de gezellige stadstuin is het heerlijk ontbijten.