Thuis bij Dille

Januari saai? Wij vinden van niet. Na de drukke feestdagen is dit de maand om tot jezelf te komen. Om het, net als de natuur, wat rustiger aan te doen. En juist heel blij te worden van kleine, eenvoudige dingen.

Tips voor klein woongeluk >

Nu alle kerstversiersels weer netjes zijn opgeruimd, verlangen we naar frisse nieuwe kleuren in huis. Een kleine verandering kan al heel veel sfeer brengen: wat kussens in mooie kleuren bijvoorbeeld of een groene plant in een bijzondere pot.

  • Tip 1: Van een mooi detail kan je heel blij worden. Zoals de fijn getekende schermbloemenprint op onze nieuwe...Lees meer...

#THUISBIJDILLE

Van welke kleine dingen word jij gelukkig? Deel het met #ThuisbijDille en inspireer ons en anderen met jouw woongeluk.

Geluk zit in kleine dingen...

Als iets je blij maakt, al is het maar even, wordt je dag ineens een stukje leuker. Intens genieten van iets kleins, het klinkt zo simpel en dat is het ook. En het mooie is: de leukste dingen zijn vaak helemaal gratis. Dit is onze Top 5:

  1. Een lekkere kop thee! Zoals onze 'witte' Pai Mu Tan, van de bovenste blaadjes en bladknoppen van de theestruik. Licht, iets nootachtig en ook heerlijk bij Oosters eten.

  2. Naar buiten, de natuur in. Juist in de winter zie je zo veel moois: vogels, ijle kleuren, een spectaculaire zonsondergang… Laat je hoofd leegwaaien en geniet!

  3. Deel je mooiste plant: Je gatenplant waar iedereen jaloers op is, die mooie cactus – stek ze! Eventjes geduld en straks maak je er iemand blij mee. Kijk hier voor onze stektips.

  4. Begin een eetcafé voor vogels! Als het koud is, helpen we onze tuinvogels graag met extra voedsel. Je hebt al snel je tuin vol dankbare vogeltjes. Kijk hier voor onze voedertips.

  5. Iets lekkers bakken: Dat fleurt een winterweekend op! We toveren een prachtcake uit de oven – meteen een fijn excuus om wat proevers uit te nodigen. Ontdek hier onze favoriete recepten. 
Bij Dille & Kamille houden we van groen in huis. Kamerplanten in alle soorten en maten zodat je echt een mini-jungle kunt maken! We zijn altijd op zoek naar nieuwe en bijzondere planten, die net even anders zijn, zoals onze nieuwste aanwinst: de Begonia Carolineifolia. Lees snel verder voor meer planteninspiratie en video's van Mama Botanica!