Zomer met Dille

We willen naar buiten, de natuur in! Ver reizen hoeft niet: organiseer een picknick in dat prachtige park in je buurt. Of pak de fiets naar het bos, de duinen of de polder… Geniet van alle groen en de zingende vogels: buiten is vaak heel dichtbij!

VIER JE ZOMER MET DILLE!

De zon schijnt, ga je mee picknicken?

Een mand vol meeneem-lekkers en koele drankjes, gezellig samen eten en genieten van de natuur… wat is er zomerser dan een picknick? Wij spreidden ons kleed uit tussen de bloemetjes in het Amsterdamse Bos. Wat is het daar mooi! Laat je inspireren!

VIER JE ZOMER MET DILLE!

De picknick-hotspots van onze Dille-teams

Voor een fijne picknickplek hoef je geen eind weg (zonde van de mooie zomerdag!), vaak is heel dichtbij allerlei moois te vinden. Wij vroegen onze winkelteams om de groenste plekjes in of bij hun Dille-stad. Ga mee op ontdekkingsreis!

VIER JE ZOMER MET DILLE!

Buiten smaakt alles extra lekker

Van vistaco's tot een zomerpizza met gegrilde courgette, van pittige Portugese empanadas tot zoete mangotaartjes, van frambozen-mojito tot aardbeienpunch: allemaal zomers en héél erg lekker. Ontdek hier onze favoriete zomerrecepten!

VIER JE ZOMER MET DILLE!

Muffinplaat wordt handige serveerschaal

12 schaaltjes in één: tover onze bakplaat voor muffins om in een handige uitdeelschaal voor hapjes, dips, rauwkost, knabbels en fruit. Niet alleen lekker overzichtelijk, het ziet er ook leuk en feestelijk uit.

VIER JE ZOMER MET DILLE!

DIY: Cakevormpje als slimme 'vliegenkap'

We houden van beestjes, maar liever niet in onze ijsthee, limonade of cocktail. Onze tip: steek een (bamboe of metalen) rietje door een papieren cakevormpje en je hebt een vrolijk beschermhoedje tegen dorstige insecten.

VIER JE ZOMER MET DILLE!

De natuur is de leukste speelplek

Op speurtocht in de natuur, samen een hut bouwen, lekker met zand en water kliederen… buitenspelen is voor kinderen een feestje. Met ons stevige PlanToys speelgoed bijvoorbeeld: onze favoriet is de vrolijke waterbaan. Of tover een zomers tafelkleed om tot knusse speeltent! Kijk hier voor de DIY speeltent en ontdek duurzaam buitenspeelgoed van PlanToys

#ZOMERMETDILLE

Ben jij ook volop aan het genieten van de zomer? Deel je favoriete Dille zomermoment met #zomermetdille en inspireer ons én anderen met jouw onvergetelijke zomerse momenten!

 

VIER JE ZOMER MET DILLE!

Win: Doe jij ook mee?

Spelletjes alleen voor winteravonden? Welnee, ons picknickspel speel je lekker buiten, in het gras. Je speelt het – hoe kan het anders bij Dille & Kamille? – op een houten snijplank. Het lijkt op Ganzenbord, maar nu draait alles om wie het eerst bij de hapjes en drankjes is. Wil jij één van de 8 unieke limited edition picknickspellen winnen? Volg ons dan op Instagram en je ziet hoe je kans maakt. Download alvast hier de spelregels!

VIER JE ZOMER MET DILLE!

Pluktuin 'Lokale bloemetjes'

Wat een ontdekking: een bloemenparadijs op nog geen 15 minuten fietsen van hartje Amsterdam. Hier pluk je je eigen boeket bij elkaar maar alleen al rondlopen is een feest. 'Stadsboerin' Sarai kweekt haar bloemen met respect voor de natuur dus in de zomer zoemt en fladdert de tuin van de bijen en de vlinders. Daar worden we blij van… Lees hier meer over 'Lokale Bloemetjes'.

VIER JE ZOMER MET DILLE!

Dille's zomer top 20

Welk Dille-artikel maakt jouw zomer compleet? Een meeneem-bbq voor in het park? IJsthee en vruchtensiroop? Of misschien een mand voor naar de markt en het strand? Een luie stoel voor in de tuin? Op en top zomer, ontdek hier onze 20 favorieten!

VIER JE ZOMER MET DILLE!

Alles over barbecues...

Het mooie weer is in aantocht! Dit betekent vaker lekker buiten genieten en eten met vrienden en familie. Wij vinden barbecueën dan altijd heel gezellig. We hebben voor jou de beste tips & tricks uitgezocht om het barbecueën makkelijker en lekkerder te maken.