Groente op de BBQ, Julius Jaspers

Direct online te bestellen
17,00
Waarom Dille & Kamille?
  • Bancontact / Mister Cash Bancontact / Mister Cash
  • Maestro Maestro
  • Dille & Kamille cadeaukaart Dille & Kamille cadeaukaart
  • Mastercard Mastercard
  • Visa Visa
  • Sofortbanking Sofortbanking
  • Bankoverschrijving Bankoverschrijving
  • No Payment Information Required No Payment Information Required
Klantenservice

Voor vragen, tips of hulp kun je met onze klantenservice bellen. Geopend van ma t/m vr van 09.00 tot 17.00 uur.

03 201 9999

Of neem contact op via:

klantenservice@dille-kamille.com
Of kom eens langs in één van onze winkels!
Gegevens
In Masterclass Groente op de BBQ laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Met zijn eindeloze ervaring op culinair gebied, waaronder diverse BBQ-boeken, mag hij zichzelf gerust master van de barbecue noemen. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs, denk aan: maiskolf met boter en gegrilde aubergine, bimi met chorizo en venkel in zoutdeeg. Daarbij geeft Julius de recepten van zijn favoriete condimenten, zoals tomatensalsa en misodressing. Masterclass Groente op de BBQ biedt voor ieder wat wils!
 
  • Uitgeverij: Carrera culinair
  • Nederlandstalig
  • Hardcover
  • Pagina's: 160
  • Afmetingen: 22,7 x 16,6 x 2,2 cm
  • ISBN:  9789048847976

Artikelnummer: 00020370

Meer informatie
Meer informatie
Art.nr. 00020370

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.