Door enorme drukte duurt het helaas 1 tot 2 dagen langer om je bestelling te verzenden.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Verzendkosten en overige kosten

Nu gratis verzending vanaf 39 euro
Wij rekenen € 4,95 verzendkosten, bij een totale bestelwaarde boven de € 39 euro zijn de verzendkosten gratis.

Let op: voor een aantal grote artikelen - bijvoorbeeld stoelen - rekenen wij een extra verzendbijdrage van € 4,50 per bestelling. Indien dit van toepassing is, vind je dit terug bij het desbetreffende product.

Contactloos bezorgd
Onze bezorgdiensten nemen extra maatregelen om klanten en bezorgers zo goed mogelijk te beschermen, zo zullen zij pakketjes zoveel mogelijk contactloos bij je bezorgen bijvoorbeeld.


Bestellingen boven de €50 verzenden we gratis

Bij een totale bestelwaarde tot €50 rekenen wij €4,95 voor de verzendkosten. Deze kosten vind je terug in je winkelmandje, voordat je gaat betalen. Bij bestellingen boven de €50 nemen we de verzendkosten voor onze rekening. Let op: voor een aantal grote artikelen – bijvoorbeeld stoelen – rekenen wij een extra verzendbijdrage van €4,50 per bestelling.

 

Cadeauservice

Wil je je bestelling als cadeau laten inpakken? De kosten hiervoor zijn € 1,00 en je kan dit aangeven door te kiezen voor 'Als cadeau verpakken'. Daarnaast is er de mogelijkheid om - voor € 1,95 - een wenskaart met daarop jouw persoonlijke tekst toe te voegen aan je bestelling. Hiervoor kies je eerst één van onze originele wenskaarten en daarna voer je je boodschap in. Wij printen deze boodschap op de kaart en voegen deze toe aan het pakket. Als je geen gebruik wil maken van de cadeauservice, kan je deze stap overslaan en direct kiezen voor 'Bestellen'. Als je toch nog verder wil winkelen, kies je voor 'Verder winkelen'.

 

Klarna

Voor het betalen via Klarna is een toeslag van € 1,95 per bestelling van toepassing.