Workshops Kortrijk

Workshop: Kweek je eigen groene vingers

Door Planttrekker

Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor iedereen met een hart voor kamerplanten.

Heb je een huis vol groene vrienden, en zou je graag nog wat extra tips krijgen? Of ben je eindelijk klaar om je eerste plant in huis te halen, maar weet je niet waar te beginnen? 

Dan volg je toch gewoon onze workshop ‘Kamerplanten Tips & Tricks’! De workshop zit vol praktische tips & tricks om je planten gelukkig te houden. Je leert op welke plekjes planten het liefste staan in je woning, hoe je ze goed kan laten groeien, stekken en verpotten. Uiteraard is er ook alle ruimte om je eigen plantenvragen te stellen tijdens de workshop. Bij deze workshop is inbegrepen;

  • Een heleboel praktisch tips & tricks waar je thuis meteen mee aan de slag kunt
  • Een nieuw plantje voor jezelf dat we tijdens de workshop leren verpotten
  • Een E-book met het workshop-materiaal om thuis alles nog eens te overlopen

Deze workshop wordt gegeven door Thomas Goyvaerts, beter bekend als de plantblogger ‘Planttrekker’ op Instagram. Hij groeide op in de bloemenzaak van zijn ouders, reisde de wereld rond om nieuwe groene oases te vinden en creëerde zijn eigen Urban Jungle met meer dan 400 kamerplanten in zijn appartement. 

Zaterdag 25 april

Op dit moment worden er geen workshop gegeven bij Dille & Kamille Kortrijk. Houd deze pagina goed in de gaten voor toekomstige workshops.