5 recepten voor een heerlijke paasbrunch

Heerlijk, zo'n relaxte kruising tussen ontbijt en lunch. Perfect voor het Paasweekend! Foodblogger Macaron Manon bedacht voor ons 5 feestelijke en eenvoudig te maken gerechten, waarin je echt de lente proeft. Onze stiekeme favoriet? Een schitterende 'naked cake', met witte chocolade en citroencrème. 


DOWNLOAD EEN MENUKAARTJE VOOR PASEN

Kleed je tafel extra feestelijk aan met een menukaartje speciaal voor Pasen.

Download het menukaartje >

En maak je paastafel nog leuker met servetten in de vorm van een paashaas! >

Menukaartje Pasen


Bereiding:

  1. Meng het kippengehakt met de eidooier, het paneermeel, de kipkruiden, peper en zout.
  2. Rol er kleine balletjes van.
  3. Doe de kippenbouillon met de room en de porto in een steelpannetje, laat inkoken tot je een mooie dikke saus krijgt.
  4. Bak intussen de kippengehaktballetjes in een pan met wat olie.
  5. Hak de dragon fijn en meng onder de saus.
  6. Serveer de gehaktballetjes met de warme saus.

    Tip! Als je je saus snel wilt laten indikken kun je wat koude room mengen met 2 el bloem. Roer dit tot een dik papje en voeg dit toe aan je saus. Roer goed en laat de saus zo snel indikken.


MACARON MANON

Manon Van Aerschot is een foodie in hart en nieren. Haar eerste cake bakte ze toen ze 5 jaar oud was. Inmiddels werkt ze als culinair journalist & foodstylist en deelt ze heerlijke gezonde receptjes, culinaire reisverhalen en lekkere nieuwe adresjes op haar blog macaronmanon.be.

Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site. Wil je hier meer over weten? Bekijk onze cookieverklaring voor meer uitleg.