3 dips voor borrelbrood

Met deze receptjes maak je in een handomdraai een heerlijke harissa- en aïoli dip en guacamole voor bij de borrel. Lekker met focaccia, stokbrood, flatbread of rauwkost.



+- 20 minuten

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Harissa-dip

Meng 2 eetlepels van de mix met 2 eetlepels crème fraîche en 2 eetlepels Griekse yoghurt.

Aïoli-dip

Meng 2 eetlepels van de mix met 4 eetlepels heet water. Doe hier vervolgens 2 eetlepels mayonaise en 2 eetlepels Griekse yoghurt door.

Gaucamole

Maak een grove puree van de avocado’s en meng het sap van de limoen en 2 eetlepels van de mix erdoor.

Roer de dips goed door, breng op smaak met peper en zout en doop er een lekker stukje brood in!