Hapjes & voorgerechten
Klik op de naam van het gerecht voor het recept.
- Bruschetta met geitenkaas, verse vijgen & munt
- Burrata met bloedsinaasappel
Burraya met gekonfijte citroenrasp - Coquilles met puree van pompoen en geroosterde bloemkool
- Dim sum van kip en garnalen
- Dim sum met zoete aardappel
- Empanadas met kippengehakt en piri piri saus
- Garnalenballetjes met dragonmayonaise
- Gemarineerde haring met mandarijn
- Gravlax met sloe gin
- Hapje met makreel, radijsjes en mierikswortel
- Hartige zonnetaart
- Hoisin kip
- Köfte van lamsvlees met yoghurtdip
- Lenterolletjes
- Mediterrane mezze
- Patatas bravas
- Pittige gehaktballetjes met dip
- Trio van hummus met geroosterde groenten en naanbrood
- Thaise rundvleesrolletjes
- Thais worstenbroodje met dipsaus
- Zalmtartaar met rode ui
- Zalmterrine met salade van witlof en appel
- Zoete aardappelfrietjes met kruidenmayonaise
- Zoete aardappelcakejes met kokos
- Vegetarische groente-nestjes
- Zandkoekjes met verse kruiden
- Labneh: 3 x makkelijk en verrassend
- Labneh balletjes
- 3 dips voor borrelbrood