Nieuwe recepten

Risotto met paddenstoelen

Deze risotto met gemengde paddenstoelen is romig door de mascarpone en rijk van smaak. Heerlijk in de herfst, maar ook de rest van het jaar!



Bereidingstijd: 40 - 50 minuten

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding

  1. Verhit wat olijfolie in de pan en fruit hierin de sjalotjes en knoflook.
  2. Maak de paddenstoelen schoon, snij in plakjes en bak even mee. Voeg dan de mix voor pastasaus toe.
  3. Doe de risotto erbij, voeg kokende bouillon toe (tot het geheel onder water staat) en roer met de pollepel tot de bouillon is opgenomen.
  4. Blijf dit elke 10 minuten herhalen zodat de risotto vocht kan blijven opnemen.
  5. Schep, als de risotto gaar is, de mascarpone erdoor en warm nog 1 minuut mee. Neem de pan van het vuur, roer de truffelcrème erdoor en breng de risotto op smaak met peper en eventueel zout.
  6. Serveer met een scheutje balsamicoazijn.