3 dips met olijfolie
Bij Dille & Kamille vind je allerlei soorten olijfolie van goede kwaliteit. Heerlijk om puur te gebruiken, maar ook leuk om er eens met een paar andere ingrediënten een dip van te maken. Hieronder vind je 3 verschillende dipjes waar je een lekker stukje stokbrood in kunt dopen. Eet smakelijk!
Italiaanse dip
- 1 dl olijfolie extra vergine
- 1 tl Italiaanse kruiden
- 1 teentje geperste knoflook
- 2 el Balsamico azijn - vijg
- Paar blaadjes basilicum, fijn gesneden
- Snufje zout
- Zwarte peper
Zomerse dip
- 1 dl olijfolie extra vergine
- 1 tl kruidenboterkruiden
- 2 el Balsamico azijn - framboos
- Verse munt, fijn gesneden
- Snufje Himalayazout
- Stukje verkruimelde feta
Truffelolie dip
- 1 dl olijfolie extra vergine
- 2 el truffelolie
- Mix voor geroosterde aardappels
- Klein beetje rode wijnazijn
- Snufje zout
- Zwarte peper
- Zwarte olijven, in ringetjes
- Geraspte citroenschil (met zesteur)