Klassieke muziek en Dille & Kamille

Klassieke muziek speelt een grote rol bij Dille & Kamille. Al vanaf de eerste Dille & Kamille in Utrecht (1974) hoor je in al onze winkels klassieke muziek op de achtergrond: de tijdloos mooie muziek draagt bij aan een ontspannen sfeer waarin het prettig winkelen én werken is. 

Het draait bij ons om 'natuurlijke eenvoud', om het genieten van een mooi moment – geluk zit vaak in kleine dingen. In onze winkels zorgt klassieke muziek niet alleen voor een fijne sfeer, maar het helpt ook om even te onthaasten en inspireert misschien zelfs tot bezinning. Je zou kunnen zeggen dat de muziek, samen met onze medewerkers, onze winkels een ziel geeft. 

Dille & Kamille wil klassieke muziek graag voor iedereen toegankelijk maken, daarom steunen we deze zomer een aantal prachtige muziekfestivals. Bovendien lanceren we midden juni ons eigen Spotify-kanaal.

DE DILLE & KAMILLE MUZIEKREEKS
Dille & Kamille heeft, in samenwerking met de stichting Haren en Snaren, een eigen cd-reeks ontwikkeld met prachtige muziek van Schubert, Mozart en Haydn. Kijk hier voor meer informatie en om de cd's te beluisteren.