Win een weekendje middenin de natuur!

Door in de natuur te zijn kom je los van je dagelijkse bezigheden, de klusjes van thuis, je werk etc. En door verbinding te maken met de natuur, maak je ook weer verbinding met jezelf en met de mensen om je heen. Je komt tot rust en krijgt nieuwe energie. En daarom maak je deze maand bij Dille & Kamille kans op een ontspannen weekendje weg. Middenin de natuur!

Doe mee aan de winactie van Dille & Kamille en wie weet word jij binnenkort wakker in een vakantiehuisje in Dille-stijl!

Wat kan je winnen?

Als je meedoet aan deze winactie maak je kans op een weekend (vrijdag-maandag) voor 6 personen in een ‘Cosy Cabin’ van Nutchel in de Ardennen (BE) of Alsace (FR) tussen 1 oktober (Alsace 22 oktober) 2021 en 13 december 2021.

En alsof dat nog niet fijn genoeg is, wordt het huisje ook nog eens extra mooi aangekleed met de artikelen van Dille & Kamille. Zo kom je helemaal tot rust in Dille-stijl!

Hoe doe je mee?

Maak een moodboard waarop je ons laat zien hoe jij een vakantiehuisje middenin de natuur – om helemaal tot rust in te komen - zou inrichten met de artikelen van Dille & Kamille. 

Om het iets gemakkelijker te maken, hebben we een template voor je gemaakt om je een beetje op weg te helpen. Maar als je liever alles zelf wilt doen, mag dat natuurlijk ook! Gebruik je creativiteit om jouw huisje helemaal ‘Dille’ te maken. 

 1. Download hier het template
 2. Zet het template in Powerpoint of Word zodat je ermee aan de slag kunt. Je mag uiteraard ook zonder het template werken en er zelf iets moois van maken!
 3. Scrol door alle artikelen in onze webwinkel en knip en plak de artikelen die jij in jouw vakantiehuisje in de natuur zou willen op het template
 4. Sla je bestand op als .jpeg, PDF of PPT (maximaal 1 MB) en upload jouw inzending hier.

De inzendingen worden beoordeeld op creativiteit, originaliteit en Dille-sfeer. 

Tot wanneer loopt deze winactie?

De winactie loopt t/m 30 juni 2021. Uiterlijk 5 juli 2021 ontvangt de winnaar bericht via e-mail.

Over het verblijf

Laat het drukke dagelijkse leven achter je en dompel je onder in de prachtige bossen van de Belgische Ardennen of het schilderachtige heuvellandschap van de Franse Alsace. Je behaaglijke 'Cosy Cabin' ligt middenin de natuur en is van alle gemakken voorzien. Overdag maak je de mooiste wandelingen, 's avonds ontspan je bij je houtkacheltje of in de hot tub!

Actievoorwaarden 

 • Prijs: weekend (2 nachten) voor 6 personen in een 'Tree Trunk Cabin' (Ardennen) of  (3 nachten) 'Classic Cabin for 6' (Alsace) van Nutchel
 • Vertrekdatum: tussen 1 oktober 2021 (Alsace vanaf 22 oktober) en 13 december 2021, vakantieperiodes en feestdagen uitgesloten
 • Om deel te nemen aan deze winactie moet je minimaal 18 jaar zijn
 • Per persoon mag je 1 keer aan de winactie deelnemen
 • De vakantiewoning is geschikt voor maximaal 6 personen
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 • De prijs is niet inwisselbaar voor geld
 • De prijs is niet overdraagbaar aan een ander
 • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Nutchel van toepassing
 • Werknemers van Dille & Kamille zijn uitgesloten van deelname

Genieten van rust en natuur met Nutchel

Gelegen in weelderige en groene regio's met veel erfgoed en dingen om te ontdekken, passen onze prachtige kleine huisjes perfect in de natuur die hen omringt. Een verblijf bij Nutchel geeft je het ultieme hygge-gevoel: creëer licht met olielampen en kaarsen, zet een houtkachel aan om warm te worden en lees dat ene boek dat je altijd al had willen lezen terwijl je naast het grote raam van je hut zit. Gewoon ontspannen en genieten van de rust om je heen.  


Tips en inspiratie