Workshops bij Dille & Kamille - nu ook online

Misschien heb je weleens een Dille & Kamille-workshop gevolgd – dan weet je hoe leuk en gezellig het is om in de winkels creatief aan de slag te gaan. Maar naast de reguliere workshops, willen we je ook graag online inspireren met leuke informatie en tips in de vorm van filmpjes van experts. Zo kun jij (gratis!) een impressie van onze workshops zien, en hopelijk zien we je dan snel bij een ‘live’ workshop in een van onze winkels. Veel kijkplezier!

MAATREGELEN I.V.M. CORONA

Vanwege het coronavirus worden de workshops in alle winkels geannuleerd. In veel gevallen kunnen deze nog naar een latere datum verschoven worden. Dit proberen wij bij zoveel mogelijk workshops te doen, uiteraard in overleg met de workshopgever. In de meeste gevallen ontvangt de deelnemer een mail van de externe workshopgever over een andere datum of een restitutie, aangezien Dille & Kamille hier niet altijd verantwoordelijk voor is.


 

Maatregelen i.v.m. Corona

Vanwege het coronavirus zijn de workshops in alle winkels geannuleerd. Helaas is het nog niet duidelijk wanneer de workshops weer kunnen plaatsvinden in onze winkels.

Klik op de stad bij jou in de buurt en schrijf je in voor één van onze leuke workshops. Tot in onze winkels!
Workshops Aalst
Workshops Antwerpen
Workshops Brugge
Workshops Brussel
Workshops Gent
Workshops Hasselt
Workshops Kortrijk
Workshops Leuven
Workshops Luik
Workshops Turnhout
Staat jouw winkel er niet tussen? Dan wordt daar op dit moment geen workshop gegeven. Houd deze pagina goed in de gaten voor toekomstige workshops.

Disclaimer

Hoewel Dille & Kamille de inhoud van deze workshop-pagina met aandacht samenstelt, kan het voorkomen dat je onvolledige of onjuiste informatie aantreft. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Aangezien wij met externe partijen werken, zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de workshops. Uiteraard worden deze workshops en de gastvrouw of -heer met zorgvuldigheid uitgekozen, toch kan het zo zijn dat bepaalde onderwerpen niet in een lijn met onze communicatie liggen.