Plaids

Is het neervlijen in de zetel na een lange dag werk ook jouw favoriete moment van de dag? In combinatie met de zachte en warme plaids van Dille & Kamille heb je de ideale samenstelling voor een heerlijk avondje ontspannen. Schenk jezelf een grote kop thee in en geniet van onze plaids gemaakt uit 100% katoen.

Van hoog naar laag sorteren
4 artikelen gevonden
Van hoog naar laag sorteren
4 artikelen gevonden

Plaids gemaakt voor elk seizoen

Onze plaids zijn uiterst geschikt voor ieder seizoen. Tijdens de winter is een plaid ideaal om jezelf op te warmen. Niets is heerlijker dan jezelf inwikkelen in een plaid om het warm te krijgen. Daarnaast is het ook fijn als je een plaid in huis hebt in de zomer. De lange zomeravonden kunnen namelijk af en toe een koud briesje hebben. Op dat moment is een plaid van Dille & Kamille de perfecte oplossing. Zo kan je toch gezellig buiten blijven zitten tot laat in de avond.

Niet enkel comfortabele, maar vooral stijlvolle plaids

De plaids van Dille & Kamille zijn niet enkel praktisch en comfortabel om onder te liggen, maar ook erg stijlvol in huis. De plaids zijn gemaakt uit 100% katoen en zijn in reliëf gebreid, wat de plaids een authentieke, sfeervolle look geven. Je kan kiezen uit verschillende kleuren in onze webshop. Zo kan je de kleur van je plaid aanpassen aan de kleur van je zetel, want hoe mooi is het om een plaid te draperen over een zetel of stoel.

Avondje series kijken onder onze plaids

Heb je even een momentje voor jezelf nodig, dan kan je met een plaid van Dille & Kamille genieten van een heerlijk avondje series kijken. Combineer een plaid met enkele bijpassende sierkussens en je kunt lekker én stijlvol in je zetel liggen. Wij hebben ook mooie woonaccessoires in ons assortiment om de ruimte compleet te maken. Bij Dille & Kamille vinden wij het belangrijk dat je met ons aanbod sfeer en gezelligheid naar je huis kunt brengen.