Tapijten

Een tapijt geeft sfeer en staat gezellig in huis. Het maakt je zithoek één geheel en frist een saaie plek gelijk op. Bovendien is het ook nog eens warm aan je voeten, twee vliegen in één klap dus! Met de tapijten en vloermatten van Dille & Kamille geef je een heerlijke warme sfeer aan je huis.

Multifunctionaliteit van tapijten

Tegenwoordig worden tapijten allang niet meer enkel op de vloer in de woonkamer gebruikt. Je ziet ze steeds vaker op andere plekken in huis terugkomen. Ook in de slaapkamer, eetkamer en zelfs aan de muur zie je meer en meer dat tapijten als decoratie worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld maar aan de vintage tapijten die tegenwoordig helemaal hip zijn in de slaapkamer.

Natuurlijke en warme uitstraling met een jute tapijt

Kan jouw kamer wel wat extra gebruiken? Dan is een jute tapijt de perfecte keuze voor jou. Een jute tapijt brengt namelijk gelijk warmte en sfeer naar je kamer. Daarnaast past het niet enkel in je kamer, maar in elke ruimte in het huis. Een rond tapijt uit jute is zowel leuk in de keuken, als in de badkamer. Dit komt doordat het simpele design toch enorm veelzijdig is. Het geeft een simpele witte kamer een warme look, zonder overheersend te zijn. Daarnaast is een jute tapijt ook erg praktisch, aangezien het makkelijk te stofzuigen is.

Tapijt als eyecatcher van je ruimte

Een tapijt is een echte eyecatcher in elke ruimte. Het beslaat dan ook een groot deel van de ruimte en kan dus gelijk de uitstraling van de kamer veranderen. Tegenwoordig is een vintage tapijt heel erg populair. De verschillende patronen, het zachte kleurenpalet en de vintage prints kunnen elke kamer omtoveren tot een sfeervolle ruimte. Daarnaast geeft de tijdloze uitstraling van het tapijt ook extra karakter aan de ruimte.