Kiemgroente, biologisch, basilicumkers

2 , 95
118,00 / kg
Alleen in de winkels verkrijgbaar

Productinformatie

Iedereen kent wel de smaak van basilicum, vooral bekend van de Mediterrane gerechten maar wordt ook veel toegepast in de Thaise en Indonesische keuken. De Basilicumkers smaakt uitstekend als laatste toevoeging bij verse pasta, noedels of salades en is zeer geschikt voor het maken van Pesto. Past ook heel mooi bij kalfs-, lams- of kip gerechten.

  • Inhoud: 25 gram
  • Geproduceerd in Nederland

Gebruiksaanwijzing:
Om kiemgroente te kweken gebruikt u een kiemschaaltje. Verdeel de zaadjes spaarzaam over het rooster en vul het kiemschaaltje met water tot aan het rooster. Vul, indien nodig, het water dagelijks aan. Voor het beste resultaat plaatst u het kiemschaaltje bij kamertemperatuur op een vrij lichte plaats. Na ongeveer twee weken kunnen de spruiten gegeten worden.

Artikelnummer: 00018022

Specificaties
Meer informatie
Artikelnummer 00018022