Geschenken voor personeel en zakenrelaties

Verras je personeel, collega’s of zakenrelaties met een geschenk van Dille & Kamille! Onze zakelijke afdeling helpt graag met het vinden van een passend cadeau voor elk geef-moment.

Momenten om te vieren

Met een cadeau van Dille & Kamille toon je niet alleen je waardering, je maakt er een speciaal moment nog mooier mee. Naast de onze bijzondere, sfeervolle kerstpakketten /a> zijn er nog meer geefmomenten om je medewerkers, collega's of relaties in het zonnetje te zetten. Wat dacht je van Pasen, Sinterklaas of Oud & Nieuw? Van de Dag van de Verpleging, Secretaresse-dag of de Dag van de Leraar? Van jubilea en verjaardagen? De start van de (zomer)vakantie? Stuk voor stuk momenten om te vieren. Dille & Kamille helpt je graag om met een goed gekozen geschenk zo'n bijzonder moment een echte meerwaarde te geven, helemaal toegesneden op jouw organisatie.

Cadeaukaarten van Dille & Kamille

Een Dille & Kamille cadeaukaart is altijd een leuk geschenk! Met deze cadeaukaart kan je personeel of zakenrelatie zelf iets uitzoeken uit ons uitgebreide en duurzame assortiment.

  • Bepaal zelf de waarde van de cadeaukaart. Het bedrag is in één of meerdere delen te besteden.
  • Geldig in al onze winkels en webwinkel.
  • Ook verkrijgbaar als digitale cadeaukaart.
  • Drie jaar geldig.

Extra mogelijkheden bij de cadeaukaart

Combineer de cadeaukaart eventueel met een leuk Dille & Kamille artikel en maak er een extra feestelijk cadeau van! We denken graag mee over een passende combinatie.

Bij grote aantallen cadeaukaarten kunnen een unieke Dille & Kamille ervaring aanbieden in één van onze winkels. We organiseren dan speciaal voor jullie werknemers een gezellig shopmoment. Zo kunnen ze direct met hun eigen Dille & Kamille cadeaukaart iets moois uitzoeken.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via zakelijk@dille-kamille.com.

Relatiegeschenken speciaal voor jou op maat gemaakt

Van pakketten voor de liefhebbers van tuinieren, gezellig wonen en natuurlijke verzorgingsproducten tot de leukste cadeaus voor thuiskoks en bakkers…Bij Dille & Kamille kunnen we voor iedereen een relatiegeschenk op maat samenstellen. Om persoonlijk te geven of om als brievenbuspakket. We helpen je graag!

Zijn je werknemers echte koffieliefhebbers? Denk dan bijvoorbeeld aan een relatiegeschenk ‘Koffie’ met een originele espresso kan en een heerlijke koffie uit ons assortiment. Voor liefhebbers van de Italiaanse keuken hebben we biologische olijfolie en rustieke pasta of risotto in ons assortiment. Leuk om te combineren met een mooie serveerschaal.

Relatiegeschenk met gepersonaliseerde banderol
Relatiegeschenk in bedrijfskleuren

Origineel en verrassend om te geven

Met een gepersonaliseerde banderol kunnen de relatiegeschenken worden voorzien van het bedrijfslogo en een korte, persoonlijke boodschap. Of stel samen met ons een cadeaupakket samen met artikelen in je bedrijfskleuren.

Kortom, een Dille & Kamille cadeaupakket is een feestelijk cadeau om te geven en om te krijgen!

Relatiegeschenken bestellen

We horen graag meer over je wensen via zakelijk@dille-kamille.com. 

Een relatiegeschenk van Dille & Kamille is een duurzaam cadeau

Het Dille & Kamille assortiment bestaat uit duurzame artikelen van natuurlijke materialen die fijn zijn om dagelijks te gebruiken én lang meegaan. Onze artikelen zijn van hoge kwaliteit, tijdloos en vallen in de smaak bij velen. Een relatiegeschenk van Dille & Kamille is een duurzaam en bijzonder cadeau waar de ontvanger écht wat aan heeft.

Duurzaamheid is een van de kernwaarden van Dille & Kamille. Daarom zijn wij er trots op dat wij B Corp gecertificeerd zijn. B Corp is een internationaal erkende certificering voor commerciële bedrijven die een positieve impact maken op mens, milieu en maatschappij.

Kerstpakketten van Dille & Kamille

Uiteraard helpen wij ook graag met het samenstellen van een mooi kerstpakket voor werknemers en zakenrelaties. Bekijk hier onze pagina met kerstpakketten voor 2024. Halverwege dit jaar verversen we deze pagina met het nieuwe aanbod kerstpakketten.

Schrijf je in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Wij versturen ongeveer 6x per jaar een nieuwsbrief met ons nieuwe aanbod aan (kerst) pakketten en relatiegeschenken. Ook lichten wij regelmatig bijzondere samenwerkingen en initiatieven uit. Meld je aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Inschrijven zakelijke nieuwsbrief >

Onze blije zakelijke klanten