Dienbladen

Een dienblad; functioneel én trendy! Naast het feit dat een dienblad een goed hulpmiddel is om dingen te serveren, kan je het ook gebruiken als een leuk accessoire in huis! Daarnaast zijn onze bestekbakken erg handig en ook multifunctioneel. Je kan ze namelijk gebruiken om je bestek in op te bergen, maar ook om bijvoorbeeld kruiden mee te ordenen. Bekijk hieronder het aanbod dienbladen en bestekbakken van Dille & Kamille.

10 artikelen
 1. Dienblad, bamboe, middel
  Dienblad, bamboe, middel
  11,95
 2. Dienblad, bamboe, klein
  Dienblad, bamboe, klein
  5,95
 3. Dienblad, bamboe, groot
  Dienblad, bamboe, groot
  14,95
 4. Dienblad, emaille, groengrijs/wit, 31 x 27 cm
  Dienblad, emaille, groengrijs/wit, 31 x 27 cm
  11,95
 5. Dienblad, emaille, zwart/wit, 31 x 27 cm
  Dienblad, emaille, zwart/wit, 31 x 27 cm
  11,95
 6. Dienblad, acaciahout, Ø 45 X 2 cm
  Dienblad, acaciahout, Ø 45 X 2 cm
  32,95
 7. Dienblad beukenhout, vierkant, 40 x 40 x 4 cm
  Dienblad beukenhout, vierkant, 40 x 40 x 4 cm
  24,95
 8. Dienblad beukenhout, vierkant, 35 x 35 x 4,8 cm
  Dienblad beukenhout, vierkant, 35 x 35 x 4,8 cm
  19,95
 9. Dienblad beukenhout, rechthoekig, ca. 45 x 31 x 6 cm
  Dienblad beukenhout, rechthoekig, ca. 45 x 31 x 6 cm
  19,95
 10. Bedtafeltje, rubberhout
  Bedtafeltje, rubberhout
  39,95
10 artikelen

Houten dienblad van Dille & Kamille

Een houten dienblad kan op verschillende manier gebruikt worden. Bijvoorbeeld, wanneer je veel glazen moet opdienen, tijdens een heerlijk ontbijt op bed, en het is ideaal om lekkere hapjes op te presenteren tijdens een diner of feestje. Onze houten dienbladen zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals beukenhout, en zijn dus erg stevig. Bovendien is een houten dienblad ook een leuk accessoire. Je kan er een leuk vaasje opzetten en enkele kaarsjes om je eettafel wat op te vrolijken.

Houten bestekbak van Dille & Kamille

Een houten bestekbak is enorm stevig én het ziet er ook leuk uit! Onze houten bestekbakken zijn gemaakt van rubberhout. Dit is een stevige houtsoort afkomstig uit Thailand. Het is tevens dé meest ecologische houtsoort die momenteel in de houtindustrie wordt gebruikt. Met een houten bestekbak van Dille & Kamille heb je dus gegarandeerd een uiterst duurzaam en ecologisch product in je lade liggen.

Dienbladen en bestekbakken van Dille & Kamille

Naast houten bestekbakken en houten dienbladen hebben wij ook andere dienbladen en bestekbakken in ons assortiment, zoals een tray van zink en leuke dienbladen van gevlochten wilgenteen, emaille of acaciahout. Al onze producten zijn gemaakt van duurzame en ecologische producten, waardoor je er gegarandeerd jarenlang plezier van zult hebben. Kom gerust langs in één onze winkels om ons assortiment te bekijken of neem verder een kijkje op onze webshop.