Limonades

Die verfrissende eerste slok als je écht dorst hebt, niets is lekkerder dan een glas ijskoude limonade op een warme dag. Kies hier je favoriete smaak!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
2 4
2 4
5 artikelen
5 artikelen

Keuze tussen limonade en limonadesiroop

Bij Dille & Kamille kan je kiezen tussen heerlijke limonades of verfrissende limonadesiroop. We hebben verschillende verrassende smaken, zoals aardbei en rabarber of ‘cloudy’ citroen. Voor de echte durvers hebben we ook limonade met gember en chili, een heerlijke oppepper tijdens de zomermaanden! Heb je liever een subtiele smaak in je water? Kies dan voor limonadesiroop. Onze limonadesiroop is gemaakt van munt met een fris aroma, waardoor het niet te overheersend is.

Zelf limonade maken

De limonadesiroop is ook ideaal om zelf limonade te maken. Haal je favoriete fruit in huis en laat dit een nachtje trekken in water. Voeg hier wat vers citrussap bij en je hebt een heerlijke zelfgemaakt limonade. Je kan er ook voor kiezen om verschillende smaken van onze limonades te mengen. Ook dit zorgt voor een nieuwe unieke smaak! Om het helemaal af te maken, kan je de zelfgemaakte limonade serveren in onze mason jars. Dit ziet er ook nog eens leuk uit!

Limonade: een favoriet van iedereen

Limonade is geliefd door vrijwel iedereen. Van jong tot oud, limonade is een van de favoriete drankjes van velen. Er zijn zoveel verschillende smaken, waardoor er voor iedereen wel een smaak is die ze lekker vinden. Limonade is erg veelzijdig, sommige zijn erg zoet terwijl andere juist een zure smaak hebben. Wanneer je een tweetal soorten limonades in huis haalt voor je visite is er vast en zeker een smaak waarvan ze houden.

Limonade van Dille & Kamille

Ben je op zoek naar een nieuw drankje omdat je alles uit de supermarkt reeds geproefd hebt? Kies dan voor een van onze limonades en laat je verrassen door de verfrissende smaken die wij hebben. Bestel ze nu en geniet binnenkort van jouw nieuwe favoriete drankje!