De tuin van Dille

Bij Dille & Kamille geloven we in de kracht van 'groen', van je eigen buitenplek, ook al is die maar klein. Daarom vind je hier volop inspiratie en handige tips voor je tuin, terrasje of balkon. Groene vingers niet vereist!

Schrijf je ook in voor onze maandelijkse tuinnieuwsbrief voor meer tips en inspiratie!


#MIJNDILLETUIN

Hou jij ook van veel groen in je tuin of op je balkon? Deel het met #MijnDilleTuin en inspireer ons én anderen met jouw bloemenparadijs en Dille-tuinmomentjes.


 TUIN 

DeDAKKAS

Voor het fotograferen van het 'klein tuinieren' thema, gingen wij naar ons favoriete 'groene' plekje in Haarlem. DeDAKKAS is een duurzaam paviljoen met een restaurant (in een kas!), moestuin én een enorm terras - met een geweldig uitzicht over het oude centrum. Een groene en stedelijke plek waar je terecht kunt voor lekker en puur eten en drinken. Duurzaam ondernemen staat bij DeDAKKAS centraal, volgens ondernemer Dennis. “Wij vinden het de normaalste zaak van de wereld dat men zich bewust moet zijn van de toekomst van onze wereld en de impact die ons dagelijks handelen daarop heeft. We willen onze gasten op een relaxte en ongedwongen manier kennis laten maken met innovatieve duurzame ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken en urban farming”.

KLEIN TUINIEREN: JE EIGEN STUKJE NATUUR

Bij Dille kom je binnen via de voortuin!

Het tuinseizoen is volop begonnen, dus staat de stoep voor onze winkels vol met planten voor je tuin, balkon of terras. Kleurige bloeiers, maar ook kruiden voor je keuken, en groenteplanten. Plus potten, aarde en tuinspullen… Kom je uitkiezen?

KLEIN TUINIEREN: JE EIGEN STUKJE NATUUR

4 favorieten in onze Dille-tuin

Natuurlijk, voor je groene paradijsje heb je planten nodig en liefst zoveel mogelijk! Maar ook handige tuinspullen en gereedschap waar je fijn mee kan werken. Van aardbeienpot tot moestuinkalender: ontdek onze favorieten!

Deze foto's zijn gemaakt in de tuinen van Groentemuseum 't Grom in Sint-Katelijne-Waver én op het panoramische dak van DeDAKKAS in Haarlem. Beide prachtige ondernemingen, waar duurzaamheid centraal staat!