Tuin & buitenleven - groen is goed voor je!

Heb je een mini-balkon of juist een flinke (moes)tuin? Maak er een groene oase van, vol vrolijke bloeiers, groenten en kruiden. Vogels, insecten, egeltjes: ze zijn welkom! Bij Dille & Kamille vind je zaden, bloempotten en tuingereedschap maar ook vrolijke barbecues, hangmatten en tuinkaarsen. 

Meer weten over zaaien, planten en een tuin vol natuur? Kijk dan bij onze slimme groentips

 

Wat is er leuker dan genieten van een tuin vol groen, of van je zelf gezaaide en gekweekte kruiden en groente? Een grote (moes)tuin is niet nodig, zelfs met een klein balkonnetje kan je al veel doen. Vanzaadjesen heel veelbloempottentot een fijnegieteren anderetuinspullen, Dille & Kamille is hét adres voor de (stads)tuinier. 

Met elkaar kunnen we veel voor de natuur doen: maak je tuin gastvrij voor vogels, insecten, egels, padden en kikkers. Bij Dille & Kamille vind je voederhuisjes en vogelvoer, nestkastjes voor allerlei vogels, een egelmand en bijenhuisjes. 

Meer weten over zaaien, planten en meer natuur in je tuin? We hebben de mooistetuinboekenvoor je uitgezocht, of kijk bij onze slimmegroentips.

Je tuin is ook dé plek voor zomerse etentjes en om heerlijk te luieren. Tuinkussens, vrolijkehangmatten,emaille servies, tuinkaarsen, alles voor jebarbecueofpicknick… Je vindt het bij Dille & Kamille.