Aleppo zeep

Het is tijd om jezelf even te verwennen met een heerlijke zachte, plantaardige zeep. Aleppo zeep is hiervoor ideaal! De fijne, natuurlijke zeep maakt je huid extra zacht en laat je helemaal stralen. Aleppo zeep is zeer krachtig zuiverend en tegelijk herstellend voor jouw huid. Om die reden is Aleppo zeep een van onze favorieten!

Filteren
Alle filters
Selectie verfijnen
Prijs
4 10
4 10
5 artikelen
5 artikelen

Wat is Aleppo zeep?

Aleppo zeep is volledig plantaardig en 100% natuurlijk. De zeep, welke gemaakt is van olijfolie en laurierbessenolie, heeft reeds een rijke geschiedenis en wordt inmiddels al duizenden jaren gebruikt. Kenmerkend is het feit dat de zeep na al die jaren nog steeds op dezelfde traditionele wijze gemaakt wordt in de Syrische stad Aleppo waar het tevens zijn naam aan te danken heeft.

Aleppo zeep gebruiken

Aleppo zeep is niet enkel goed voor je huid, maar wordt ook gebruikt om haren te wassen of vlekken uit kledij te halen! De zeep kan dus voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Je hoeft je tevens geen zorgen te maken of er chemische middelen in de zeep zitten, want de zeep bevat enkel olijfolie en laurierbesolie. Hierdoor is de zeep 100% natuurlijk! Dit is goed voor je huid en hersteld, ondersteund en activeert nieuwe huidcellen. Heb je last van een droge huid? Puistjes? Of onzuiverheden? Gebruik dan zeker een tijdje Aleppo zeep! Je zult versteld staan van de resultaten.

Aleppo zeep kopen bij Dille & Kamille

Schrik vooral niet als je de eerste keer gebruikmaakt van Aleppo zeep. Zoals reeds vermeld worden in Aleppo zeep geen chemische middelen gebruikt, dus ook geen parfum. Hierdoor heeft de zeep een heel andere geur dan je gewend bent. Het kan ook zijn dat je huid enkele dagen moet wennen, maar dit zal niet lang duren. We hebben in totaal een vijftal verschillende soorten Aleppo zeep die variëren tussen 100% olijfolie en 60% olijfolie. Op basis van jouw huidtype kan je kiezen welke samenstelling het beste voor jou is. Ben je toch gevoelig aan geurtjes? Dan is het beter om te kiezen voor Aleppo zeep met een lager percentage olijfolie en hoger percentage laurierbessenolie.