Haal het voorjaar binnen

Lente bij Dille & Kamille

Mooi servies en lekkere recepten voor een gezellige (paas)brunch, opgeruimde keukenkastjes, bloempotten en zaden voor een tuin of balkon vol kleur en alles voor Pasen… Het is lente bij Dille!

Onze favorieten voor de lente

Naar 'Alles op orde' >

Lente bij Dille

Alles op orde

50 jaar Dille & Kamille

Dille & Kamille bestaat 50 jaar en dat vieren we elk seizoen met een aantal limited edition artikelen. Deze lente zijn dat o.a. het kookboek Groentefeest, het klaverservies en een blik vol bloemen. Ook is het feest in onze winkels met leuke workshops én een stekjesruil! Bekijk alles >

Lente bij Dille

Pure ontspanning

Met heerlijke verzorgingsproducten, zachte handdoeken, massageborstels, fijne oliën en een mooie toilettas maak je van je badkamer je eigen mini-spa.

Alles in 'Pure ontspanning' >

Onze favorieten voor Pure ontspanning

Alles voor 'Klusjes in de tuin' >

Lente bij Dille

Klusjes in de tuin

Lente bij Dille

Met liefde ingepakt

Hieronder vind je volop cadeau ideeën, maar ook recepten en DIY’s, om degene die jij in het zonnetje wil zetten mee te verrassen!

Bekijk alles in ons thema 'Met liefde ingepakt' >

De seizoenen van Dille & Kamille

Bij Dille & Kamille geloven we dat het goed is om als mens met het ritme van de seizoenen mee te bewegen. In de winter houdt de natuur zich rustig en is het voor ons ook fijn om te onthaasten en op te laden.

Want als het eenmaal lente is, barst het nieuwe leven los: bomen en planten worden groen, lammetjes huppelen in de wei en ook wij krijgen vanzelf meer energie. De zomer nodigt ons uit om zoveel mogelijk buiten te zijn, en te genieten van de zon, en in de herfst, wanneer de dagen korter worden, gaan we juist weer meer naar binnen.

Door naar de natuur te kijken, zien we wat voor ons ook goed is om te doen in de verschillende jaargetijden.