Dille & Kamille 50 jaar!

 Dille & Kamille bestaat 50 jaar en dat vieren we elk seizoen met een aantal limited edition artikelen. Deze zomer zijn dat een feestelijke vlaggenslinger (binnenkort verkrijgbaar) en een mooi seizoensbord. 

Deze zomer zijn er in onze winkels weer een aantal leuke workshops en proeverijen: personaliseer op zaterdag 29 juni een porseleinen bordje of mok.  

Seizoensbord zomer

Bij Dille & Kamille houden we van de verandering van de seizoenen. Als ode aan de schoonheid van de verschillende jaargetijden, verschijnt er dit jaar elk seizoen een mooi bord met handbeschilderde illustraties. Spaar ze allemaal!

Bekijk & bestel hier >

Emaille bekers 

Ons emaille servies is licht van gewicht, makkelijk mee te nemen en ideaal voor picknicken of kamperen. Speciaal voor onze 50ste verjaardag zijn er nu bekers met Dille-iconen én dille en kamille!

Bekijk & bestel hier >

Feestelijke vlaggenslinger

We zijn jarig en hangen de slingers op, maar dan wel van biologisch katoen! Voor deze feestelijke, herbruikbare vlaggenslinger hebben we negen oude Dille-prints opnieuw gebruikt. 

Binnenkort verkrijgbaar!

Groentefeest

Dille & Kamille wil mensen al 50 jaar inspireren om bewust te genieten en te leven met aandacht. Daarom ontwikkelden we samen met chef-kok Sidney Schutte, van het tweesterrenrestaurant Spectrum in hotel Waldorf Astoria in Amsterdam, het kookboek Groentefeest! Groentefeest – met 100 verrassende gerechten - is een geweldig kookboek voor iedereen die de eindeloze mogelijkheden van groente wil ontdekken.

Bekijk & bestel hier >

Klaverservies

Halverwege de jaren zeventig kon je bij Dille & Kamille terecht voor een mooi klaverservies. Speciaal voor ons 50-jarig jubileum is dit 6-delig theeservies nu - in een nieuw jasje - terug van weggeweest!

Bekijk & bestel hier >

Feestmelange

Speciaal voor ons 50-jarig jubileum hebben we samen met de theesommelier van Wilder Land een feestmelange ontwikkeld van (on)kruiden die de biodiversiteit vergroten. Met o.a. dropplant en kamille.

Bekijk & bestel hier >

Canvas tas

Speciaal voor ons 50-jarig jubileum is er een nieuwe canvas tas met een print van dille en kamille. Van 100% gerecycled katoen en verkrijgbaar in 2 maten. Leuk om in te kleuren of te borduren!

Bekijk & bestel hier >

Koekgeveltjes

De smaak en vorm van deze biologische roomboterkoekjes zijn exclusief voor Dille & Kamille. In gember-citroen en hazelnoot-kaneel. Geniet van dit unieke koekje!

Bekijk & bestel hier >

Insteeksetje Feest

Dit insteeksetje past bij onze jaarring van hout. De stekers van deze ring staan los en kunnen naar wens verplaatst en afgewisseld worden. Met dit vrolijke setje maak je overal een feestje van!

Bekijk & bestel hier >

Geurkaars en geurstokjes Eau de Dille

Met de geurkaars ‘Eau de Dille’, met de echte Dille geur, ruikt het bij jou thuis net als in de winkels van Dille & Kamille! Naast de geurkaars zijn er ook geurstokjes verkrijgbaar met de echte Dille geur. Om elke plek in huis heerlijk te laten ruiken.

Bekijk & bestel hier >

Gevel mokjes

Al onze winkels hebben een unieke gevel waar we trots op zijn. Om te vieren dat we 50 jaar bestaan, heeft elke Dille & Kamille nu een eigen mok met geveltje. Voor alle Dille-fans!

Bekijk & bestel hier >

Chocoladereep Make-A-Wish

Stichting Make-A-Wish vervult de allerliefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Van elke verkochte reep gaat 1 euro naar dit goede doel.

Bekijk & bestel hier>