Antwerpen

Openingstijden
Elke eerste zondag van de maand zijn wij geopend van 12:00 - 18:00
  • Maandag 09:30 - 18:30 uur
  • Dinsdag 09:30 - 18:30 uur
  • Woensdag 09:30 - 18:30 uur
  • Donderdag 09:30 - 18:30 uur
  • Vrijdag 09:30 - 18:30 uur
  • Zaterdag 09:30 - 18:30 uur
  • Zondag gesloten

Maak je eigen shampoobar, kleimasker en massagepraline

Tijdens de DIY workshop op 3 maart leer je samen met Maya van De Groene Stadshut hoe je shampoobars, massagepralines en een kleimasker maakt. De shampoobar die je maakt is geschikt voor elk haartype en schuimt heerlijk. De massagepraline is een blokje vol voedzame oliën die smelt wanneer het in contact komt met je huid. Het is ideaal om je huid te hydrateren en je kan het ook als badolie gebruiken. Het heerlijk masker dat je maakt doet jouw gezicht stralen door zijn zuiverde en hydraterende werking.

Datum en tijd:
Zondag 3 maart 15 - 17 uur

Locatie:
Je bent van harte welkom bij Dille & Kamille, Vleminckstraat 9 in Antwerpen.

Kosten:
59 euro, incl. materiaal en ingrediënten. Neem alleen zelf doosjes mee om je verzorgingsproducten in mee naar huis te nemen. Je krijgt een infoboekje mee met de recepten zodat je die achteraf opnieuw kunnen maken.

Meer informatie en inschrijven:

Inschrijven op de website van 'De Groene Stadshut' via deze link 


Workshop fermenteren

Fermenteren is een bewaartechniek voor onder andere groenten en fruit. In deze workshop leer je van Maya van 'De Groene Stadshut' 2 verschillende technieken om je eigen gefermenteerde groente te maken. Leuk om te doen en erg lekker!

Datum en tijd:
Zondag 9 maart 10.30 - 12.30 uur

Locatie:
Je bent van harte welkom bij Dille & Kamille, Vleminckstraat 9 in Antwerpen.

Kosten:
59 euro, incl. materiaal en ingrediënten. Je krijgt een infoboekje mee met de recepten zodat je die achteraf opnieuw kunnen maken.

Meer informatie en inschrijven:

Inschrijven op de website van 'De Groene Stadshut' via deze link 


Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Antwerpen:

Wist je dat…
 Antwerpen meer is dan de stad van Rubens, mode en diamant? Ontdek de opkomende Antwerpse buurt 'het Eilandje' met haar verbouwde pakhuizen, dokken en jachthaven. Bekijk de stad vanaf de hoogste verdieping van het MAS of bezoek het Red Star Line Museum. Honger? De Burgerij aan de Sint-Laureiskaai serveert heerlijke hamburgers, salades en knapperige frietjes.

Bezoek… de Plantentuin in de Leopoldstraat. Een oase van rust midden in de stad – met meer dan 2.000 soorten kruiden, bijzondere bomen en struiken en een serre met uitheemse planten. 

Eet…
 lekkere panini, verse soep of een gezonde salade bij het gezellige eethuis Pitten & Bonen. Of proef één van hun sapjes en smoothies. In de zomer geniet je van de zon op hun terras.

Wandel… eens naar de andere kant van de stad en neem de Sint-Annatunnel naar Linkeroever. De 572 m lange voetgangerstunnel met zijn authentieke houten roltrappen loopt al sinds 1933 onder de Schelde door. Eenmaal weer boven maak je de mooiste foto’s van de Antwerpse skyline. 

Mee naar huis… een zakje Antwerpse Handjes. Deze boterkoekjes koop je o.a. bij Philips Biscuits, de beste koekjeswinkel van de stad. 

Logeer… bij B&B Rosier 10 op een rustige locatie in het centrum van de stad. De kamers en appartementen in dit historische herenhuis zijn modern en kleurrijk ingericht en voorzien van alle comfort. ’s Ochtends kan je hier heerlijk uitgebreid ontbijten voor je de stad gaat ontdekken.