Deventer

Dille & Kamille Deventer is open!

Als franchise in Deventer helpen wij u graag aan uw favoriete Dille & Kamille artikelen! Het is niet meer nodig om een reservering te maken, u bent weer van harte welkom in onze winkel op ieder gewenst moment.

De spelregels zijn:

• Wij laten 1 klant per 10m2 toe in de winkel.
• Kom het liefst alleen.
• Wij vragen u een mondmasker te dragen en een winkelmandje bij binnenkomst te nemen. Ook de medewerkers dragen een mondmasker en houden altijd 1.5m afstand van elkaar.

Heeft u vragen? Bellen of mailen kan nog steeds naar: 057-0745981 of Deventer@dille-kamille.com

Liefs,
Dille & Kamille Deventer

Adres

Walstraat 59
7411 GK Deventer
0570-745981

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00
Zondag gesloten -

De eerste zondag van de maand geopend (koopzondag) 12:00 - 17:00 uur.

Plattegrond

Je bezoek aan Dille & Kamille combineren met een leuk dagje uit? Hieronder vind je enkele tips van het Dille-team in Deventer:

Wist je dat…
 Deventer in de 14e en 15e eeuw een prominente Hanzestad was? Het was ook één van de belangrijkste steden voor de boekdrukkunst. Op de eerste zondag van augustus vindt er de jaarlijkse Boekenmarkt plaats - met meer dan 850 kramen is dit de grootste van Europa. 

Geniet… van een hapje en een drankje in De Hip. Je kan hier ook een concert bijwonen, een expositie bezoeken of winkelen in De Hipshop.

Bezoek… de stad op een bijzondere manier en maak een ritje met de paardentram. Of ga met een gids op stap voor een stadswandeling langs de mooiste straatjes en steegjes. 

Proef… van de lekkere, bijzondere en gezonde soepen van De Kleinste Soepwinkel. De soepen worden gemaakt met de beste biologische ingrediënten en dat proef je.

Ontdek… het mooie en diverse landschap rond de stad: fiets langs de IJssel, bezoek één van de vele landgoederen of volg een wandelroute door het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

Mee naar huis… Deventer Koek, de lokale specialiteit! Een heerlijke kruidkoek volgens geheim recept die al meer dan 400 jaar in de Hanzestad wordt gebakken. 

Slapen… doe je in het bijzondere ‘1-kamerhotel’ Lucy in the Sky, een uniek project waarbij beeldende kunst en architectuur samenkomen. Boek een belevenis voor een nacht of een weekend in de LucyCube, de Lucy GLXY of Lucy PWR – een oase van rust in het havenkwartier.