Koken

Bij Dille & Kamille zijn we dol op koken en het bereiden van heerlijke gerechten. Wij vinden namelijk dat geluk in de kleine dingen schuilt. En wat brengt meer geluk dan het voorschotelen van een heerlijk gerecht? Daarnaast is een gerecht die je zelf met liefde hebt gemaakt vaak ook veel gezonder, duurzamer en voordeliger dan gerechten die je kant-en-klaar kunt kopen in de supermarkt. Om deze gerechten te kunnen koken, stomen of bakken, is goed keukengerei essentieel.


#dillekamille

Een kijkje bij jou in huis

Geniet van koken met het keukengerei van Dille & Kamille

Goed keukengerei is je grootste vriend tijdens het koken. Bij Dille & Kamille hebben we allerlei duurzame keukenspullen die het koken een stuk makkelijker maken! Snijden, raspen, mengen en zeven was nog nooit zo eenvoudig met onze messen en snijplanken, pollepels, gardes en zeven. Maar ook keukengereedschap zoals een leuke weckpot voor je zelfgemaakte granola, een deegroller om zelf pizza te maken of een leuk keukenschort die je beschermt tegen ongewenste vlekken vind je in ons aanbod! De keukenspullen van Dille & Kamille zien er ook telkens goed uit en zijn ideaal om als cadeau te geven aan kookfans.

Kookgerei voor diverse gerechten

Voor de thuisbakkers heeft Dille & Kamille heel wat bakspullen in het assortiment, zoals verschillende taartvormen, cakeblikken, keukenweegschalen en uitsteekvormpjes. Kook je liever hartig? Dan zijn onze categorieën ’Italiaanse koken’ en ’Oosters koken’ wellicht wat voor jou. Hier vind je alles om jouw liefde voor de Italiaanse of Oosterse keuken over te brengen aan jouw gezelschap tijdens het diner, zoals een pastamachine, maatlepels of een bamboe stoommandje. Één ding is zeker, het kookgerei van Dille & Kamille is onmisbaar in jouw keuken.

Laat je inspireren door onze inspiratiepagina’s

Ben jij ook overtuigd van de keukenspullen die Dille & Kamille in het aanbod heeft en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Neem dan even een kijkje op onze blog en laat je inspireren door enkele van onze heerlijke recepten op onze website of onze kookboeken. Stap voor stap leggen we jou uit hoe je dit gerecht kan bereiden met het juiste keukengerei. Dille & Kamille wenst je uiteraard heel veel plezier bij het koken van je favoriete gerechten!