Inmaken en fermenteren
Wat te doen met restjes groenten en fruit? Deze kan je ‘verduurzamen’ door ze te fermenteren of in te maken. Maak bijvoorbeeld heerlijk zelfgemaakte confituur van aardbeien & abrikozen. Of fermenteer je eigen yoghurt, zuurkool of kimchi. Duurzaam, lekker en leuk om te doen! Met onze (weck)potten en -flessen, speciale jamtrechters en vrolijke etiketten lukt het altijd.
-
Weckpot, compleet, 750 ml4,50
-
Beugelpot, glas, 1,5 l5,50
-
Beugelfles 'Lock-eat', 0,5 liter6,95
-
Beugelfles 'Lock-eat', 1 liter7,95
-
Keukentouw, rood/ wit4,95
-
Keukentouw, zwart/ wit4,950,05 / m
-
Weckpot, compleet, 370 ml3,50
-
Weckpot, compleet, 500 ml3,95
-
Trechter voor jam, roestvrij staal, Ø 14 cm7,95
-
Tang voor weckpotten9,95
-
Neteldoek, linnen, 70 x 70 cm6,95
-
Weckpot laag, 165 ml2,25
-
Weckpot extra hoog, 340 ml2,50
-
Inmaakfles 'Quattro Stagioni', inhoud 1 l3,50
-
Inmaakpot 'Quattro Stagioni', inhoud 1 l3,95
-
Inmaakpot 'Quattro Stagioni', inhoud 0,5 l3,25
-
Inmaakpot 'Quattro Stagioni', inhoud 250 ml2,95
-
Inmaakpot 'Quattro Stagioni', inhoud 150 ml2,75
-
Inmaakfles 'Quattro Stagioni', inhoud 0,2 l2,75
-
Beker met oortje 'Quattro Stagioni', inhoud 0,5 l4,50
-
Inmaakpot 'Quattro Stagioni', inhoud 0,7 l3,75
-
Weckring, Ø8,6 cm0,25
-
Weckring, Ø6,7 cm0,25
-
Weckring, Ø10,8 cm0,30