Word jij ook member van Dille & Kamille?

Als member van Dille & Kamille krijg je als eerste een kijkje in onze nieuwe collecties. Verder heb je, als je iets bij ons koopt, 365 dagen recht van retour. Daarnaast zijn er speciale win-acties en koopavonden voor Dille members én je kunt je als eerste inschrijven voor workshops in onze winkels.

Ja, ik meld me aan als Dille & Kamille member! >

Exclusieve Midzomer Memberavond

Speciaal voor members van Dille & Kamille organiseren we op vrijdag 21 juni vanaf 18 uur een exclusieve Midzomer Memberavond.

Op deze avond zijn er in onze winkels allerlei leuke zomerse activiteiten, workshops en proeverijen en ontvang je 10% korting op al je aankopen!

Kom je langs op onze Midzomer Memberavond? Meld je dan hier aan als member!

Nadat je jouw mailadres hebt bevestigd, ontvang je  een membermail met de uitnodiging om je in te schrijven voor de memberavond.

Bloemen voor vlinders en bijen

Word member en draag bij aan meer natuur! Want voor elke nieuwe member planten wij samen met Sumthing een vierkante meter bloemstrook aan! Deze stroken fleuren niet alleen de landbouw op, ze bieden ook onderdak aan bijen, vlinders en andere bestuivende insecten. 

Wil je ook een eigen stukje berm laten inzaaien? Meld je dan hier aan als member!

Nadat je jouw mailadres hebt bevestigd, ontvang je - over een aantal maanden als de bermen beginnen te bloeien - een membermail met een persoonlijke code waarmee je 'jouw' stukje berm kunt bekijken!