Door drukte bij de bezorgdiensten kan je bestelling langer onderweg zijn. Levering vóór de kerst kunnen we niet garanderen.

De volgende kleurcodes kunnen op de row gezet worden voor de corona melding. Deze kan je selecteren door bij row op het tandwiel te klikken en daar de achtergrond kleur te selecteren.

#768985
#A0B6B0
#D93F41
#DD6832
#C9C9B8
#6B795F
#4A5571
#6F5F6D
#DDAC98
#DFC65D
#741B25

Bietencarpaccio

Deze carpaccio van plakjes biet en appel is feestelijk, vegetarisch en heerlijk met een beetje sojasaus!



Bereidingstijd: ± 75 minuten

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding

  1. Gebruik de dunschiller om de bieten in dunne plakjes te snijden. 
  2. Meng de gembersiroop en sesamolie met de garde en laat de plakjes biet hier 10 minuten in marineren.
  3. Snij de appel in schijfjes en hak de walnoten in stukjes.
  4. Vul een schaaltje met sojasaus en zet in het midden van een bord. 
  5. Leg de plakjes biet en appel hier, dakpansgewijs, omheen. Verdeel de sla en walnoten over de carpaccio en bestrooi met de sesamzaadjes.