Feestelijke mocktail met hibiscus en vlierbloesem 

Shaken maar! Deze mocktail is mooi van kleur en een beetje pittig. Om alcoholvrij mee te proosten. 




Voor 4 personen 

Boodschappenlijst

Ingrediënten

Benodigdheden

*Verkrijgbaar bij Dille & Kamille

Bereiding

  1. Doe het water met de suiker, hibiscus en gember in de steelpan en breng aan de kook.  
  2. Haal de pan van het vuur. Laat het mengsel afkoelen en zeef de hibiscus en gember eruit.  
  3. Giet in de cocktailshaker en voeg de vlierbloesemsiroop toe.   
  4. Vul de cocktailshaker met ijsblokjes en shake ongeveer 10 - 15 seconden.
  5. Schenk de mocktail vanuit de shaker in de glazen. Gebruik het zeefje om de ijsblokjes tegen te houden.
  6. Schenk het bruiswater erbij en serveer de feestelijke mocktail direct. 

Tip: Vul de lege cocktailglazen met ijsblokjes en laat 1 à 2 minuten zitten. Haal de ijsblokjes eruit voor je de mocktail inschenkt. Zo koel je de glazen.